12.10

В автосервісній мережі Корпорації УкрАВТО стартувала сезонна акція на ряд сервісних послуг

• В мережі автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО з 12 жовтня діють спеціальні ціни в рамках акції «Осінній сервіс»
• В період акції власники автомобілів, не залежно від моделі і бренду, можуть отримати дисконт до 20% на послуги та запасні частини
• Стати учасником програми лояльності Drive2U можна при першому зверненні до автосервісного центру Корпорації УкрАВТО

Найбільша мережа автосервісних центрів в Україні (Корпорація УкрАВТО), з наближенням холодів, пропонує підготувати автомобіль до зимового сезону, скориставшись акційною пропозицією. Для того, щоб забезпечити клієнтам доступність популярних послуг, які дозволять на 100% бути впевненим у своєму автомобілі, запускається акція «Осінній сервіс».


Спеціальна сервісна пропозиція, що діє в період з 12 жовтня і по 13 грудня, дозволяє автовласникам, не залежно від бренду і моделі автомобіля, провести обслуговування або необхідний ремонт із значним дисконтом. В рамках сервісної акції, такі першочергові послуги, як шиномонтаж, контроль і регулювання кутів установки коліс, а також комплексна діагностика механічних систем, доступні за ціною від 420 грн. Зрозуміло, що це необхідний мінімум, який бажано доповнити перевіркою цілісності лакофарбового покриття, коректності роботи елементів світлотехніки, стану салону, щіток склоочисників, а також інших систем. Тому, скориставшись акційною пропозицією, клієнт може оптимізувати свої витрати до 20% на послуги та запасні частини, які будуть використані під час ремонтних робіт. Також, крім дійсно вигідних умов на сезонне обслуговування автомобіля, кожен клієнт отримує гарантію на виконані роботи та надані послуги.


Спеціальні умови обслуговування клієнтів в рамках акції «Осінній сервіс» від Корпорації УкрАВТО діють для всіх власників карт програми лояльності Drive2U, а також компаній, юридичних осіб, які мають парк автомобілів. Якщо ж Ви не є учасником програми лояльності Drive2U, то для отримання карти, достатньо просто звернутися до автосервісного центру УкрАВТО. Заповнивши анкету і отримавши карту Ви починаєте користуватися всіма перевагами вже з першого звернення, а при кожному повторному зверненні зможете накопичувати бонуси і отримувати додатковий дисконт.