29.12

Світова онлайн-прем’єра VISION EQXX

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє про світову прем'єру нового електричного автомобіля VISION EQXX.

У понеділок 3-го січня 2022 р. о 19:00 (за київським часом) Mercedes-Benz у рамках світової онлайн-прем’єри на платформі Mercedes me media презентує повністю електричний автомобіль VISION EQXX. Цей експериментальний прототип, що базується на програмному забезпеченні, є найбільш економічним електромобілем з будь-коли побудованих брендом з трипроменевою зіркою. Він є чіткою заявою, що підкреслює як інноваційну міць Mercedes-Benz, так і прагнення бренду бути лідером в галузі електромобілів та автомобільного програмного забезпечення. Крос-функціональна співпраця команд розробників дозволила створити VISION EQXX за рекордний час. Члени правління Ола Калленіус та Маркус Шефер, директор з дизайну Горден Вагенер, а також експерти з команд конструкторів відзначать новаторський дух та розкажуть про екстраординарну спільну роботу. Світову прем'єру можна буде побачити у прямому ефірі на сайті: https://media.mercedes-benz.com/vision_eqxx. Крім того, VISION EQXX стане зіркою програми на стенді Mercedes-Benz під час виставки CES 2022 у Лас-Вегасі, яка триватиме з 5-го по 8-е січня 2022 р.

Одночасно цифрова світова прем'єра транслюватиметься численними каналами для широкої публіки. Представники ЗМІ зможуть також знайти на платформі Mercedes me media більш детальну інформацію. Окрім оригінальної англомовної аудіодоріжки, буде надана її текстова версія шістьма мовами, яку можна буде паралельно читати і потім завантажити. Крім того, спеціальний розділ для ЗМІ містить масу матеріалів для преси, зокрема, відео, зображення, графічну інформацію та прес-релізи.

VISION EQXX є частиною масштабної технологічної програми Mercedes-Benz, націленої на подолання технологічних бар'єрів та розширення горизонтів енергоефективності. Він демонструє, якого прогресу можна досягти, фундаментально переосмислюючи основи. Сюди відноситься оптимізація всіх компонентів ультрасучасної електричної силової лінії, а також застосування полегшених елементів у конструкції та екологічних матеріалів. Задіявши цілий спектр інтелектуальних рішень щодо підвищення економічності та передове програмне забезпечення, Mercedes-Benz на прикладі VISION EQXX долає існуючі межі економічності.