13.11

Робота автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО в умовах карантину вихідного дня!

Шановні друзі, клієнти та партнери!

Корпорація УкрАВТО як і завжди, піклується про шановних клієнтів та відвідувачів. Але сумлінне виконання законів і розпоряджень, та збереження найвищих стандартів клієнтського сервісу вимагає введення тимчасових обмежень.
В зв’язку з тим, що в Україні на період з 14 листопада і до 31 грудня, замість загальнодержавного адаптивного карантину вводиться карантин вихідного дня і відповідно до вимог Постанови КМУ №1100 від 11 листопада, повідомляємо, що як і раніше, на території автосервісних підприємств Корпорації УкрАВТО, Ви можете, за необхідності, отримати послуги з регламентного, гарантійного та постгарантійного обслуговування, та отримати послуги страхування та скористатись послугами банківського відділення, за наявності такого на території автосервсіного центру.
Якщо Ви бажаєте здійснити придбання нового автомобіля або ж отримати консультацію, фахівці наших автосервісних центрів готові надавати послуги в режимі он-лайн будь-яким зручним для Вас способом без необхідності відвідування автосервісного центру.
Весь персонал дилерських центрів надає послуги з дотриманням усіх заходів убезпечення з обов’язковим дотриманням законодавчо встановлених санітарних та протиепідеміологічних умов діяльності. В свою чергу, ми настійно Вам рекомендуємо дотримуватись елементарних правил та заходів індивідуального захисту і бережіть себе!