04.08

Chery – серед топ-3 бестселерів нових легкових автомобілів в Україні в липні. Tiggo 4 – лідер ринку.

В липні попит на нові легкові автомобілі в Україні помітно пожвавився, і цей ринок демонструє 25% відновлення порівняно з червнем цього року (за даними Асоціації «УКРАВТОПРОМ»).

Офіційний дистриб’ютор Chery в Україні, компанії «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» (входить до групи компаній Корпорації «УкрАВТО») пишається визначним результатом Chery в липні – кросовер Chery Tiggo 4 є лідером продажу на ринку нових легкових автомобілів в Україні. А бренд Chery увійшов до топ-3 найпопулярніших брендів нових легкових авто, які купували українці минулого місяця.

Лідерство Chery в ринку липня 2022 р. обумовлено, перш за все, найкращими ціновими умовами, які забезпечив для клієнтів Chery дистриб’ютор «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ»,  проявивши себе як соціально відповідальна компанія, завдяки дії законодавства щодо спрощеної системи оподаткування: у ціну нових автомобілів Сhery не включався ПДВ та деякі інші податкові платежі згідно умов Податкового кодексу України. Вигода сягала 124 000 грн. в залежності від обраної моделі авто. 

«СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» пишається цим визначним історичним результатом Chery та дякує кожному працівникові дистриб’юторської компанії та дилерської мережі за віддану роботу та професіоналізм, а клієнтам – за вибір та довіру до Chery!

До речі, сильні позиції бренду Chery в ринку України є не ситуативним результатом. Адже популярність Chery та всебічна довіра до бренду динамічно зростають. Так, у 2021 році Chery увійшов до топ-10 брендів нових легкових автомобілів, які найбільше купують українці. А популярний Chery Tiggo 2 неодноразово включений в рейтинги ЗМІ як найдоступніший кросовер на ринку нових легкових автомобілів нашої країни.

Запрошуємо Вас до офіційних дилерів Chery! В дилерських центрах Chery процес покупки нового авто – максимально швидкий, комфортний та зручний. В наших автосалонах можна також придбати та замовити встановлення додаткового обладнання, аксесуарів, і оформити страхування* Вашого нового авто.

Попри складну ситуацію в країні, «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» забезпечив відновлення регулярних поставок нових Chery в дилерську мережу. Наразі, модельний ряд Chery в Україні представлений лінійкою кросоверів на будь-який смак:

Ми працюємо та продовжуємо робити те, що вміємо найкраще — забезпечуємо доступну та гнучку мобільність для українців!

Разом рухаємося до перемоги!

Приєднуйтесь до соціальних мереж Chery в FacebookInstagramYouTube!